Andere Merken

Treatments

Alle producten van Treatments zijn van hoogwaardige kwaliteit.

Alle ingrediënten zijn waar mogelijk van natuurlijke oorsprong en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën.

Lief leven

Lief leven is bedacht door Julie en Nanne.

Nanne begon in 2014 met het schrijven van kleine gedichtjes en deelde deze op Instagram. Al snel kregen zij vele volgers met veel reacties en verhalen en zij wisten toen dat zij het verschil wilden maken vanuit de lessen uit hun leven en andere mensen een hand toereiken.

Nedis Smart Lampen

Nedis koppelt gadgets, producten en zelfs complete oplossingen aan uw dagelijkse behoeften. Waardoor uw leven slimmer en gemakkelijker wordt.

Automatiseer uw verlichting snel en eenvoudig – via een directe verbinding met uw Wi-Fi-router

Verander de helderheid van uw lichten van op afstand – via uw smartphone of tablet

Deze lampen hebben wij gekozen in ons assortiment omdat niet iedereen slimme verlichting thuis heeft. Met deze lampen hoeft u geen bridge te hebben omdat ze werken via uw wifi router.

My Flame Lifestyle

7 jaar geleden maakten Fem en Fiet kennis met sojakaarsen in Amerika en werden meteen verliefd op dit superieure product. De was van sojakaarsen is mooi, de kaarsen branden beter dan de bekende paraffine kaarsen, het is duurzamer voor zowel het milieu, uw huis als u zelf en u kunt sojakaarsen ook nog voor andere doeleinden gebruiken zoals handcrème. Sojakaarsen worden gemaakt van de olie die uit een sojaboon is geperst. De kaarsen zijn dus ook helemaal vegan. De kaarsen van My Flame Lifestyle worden gesierd met een leuke, lieve of grappige quotes zodat u altijd iets passends kunt vinden voor elke gelegenheid. 

essentialistics

Essentialistics is opgericht door Suzanne, uit liefde voor het creëren van unieke en betaalbare sieraden en accessoires. De naam Essentialistics is een combinatie van de woorden “essentials” en “minimalistic”. Zowel sieraden als accessoires zijn essentieel voor elke vrouw en de stijl van de sieraden en accessoires is minimalistisch.

Suzanne is dol op het maken van sieraden. Dat begon met het rijgen van simpele armbanden voor haarzelf en haar vrienden. Naarmate zij ouder werd, raakte Suzanne ook geïnteresseerd in andere soorten sieraden. De sieraden die Suzanne kocht waren echter altijd in een mum van tijd verkleurd en door mijn smalle polsen had ze altijd moeite om armbanden te vinden die zij pasten. Vanaf dat moment besloot Suzanne haar eigen sieraden te maken. Dit groeide uiteindelijk uit tot een webshop en diverse verkooppunten.

De sieraden die Suzanne ontwerp zijn allemaal nikkelvrij en verkleuren niet aangezien alle items van roestvrij staal zijn gemaakt. Alle armbanden met een verlengketting. Hierdoor draag je het item op de voor jou juiste maat en hoef je je geen zorgen te maken of je het wel past.