Over ons

Evers Janssen Lifestyle...

…is bedacht door Pascal en Abigail, partners van elkaar en vol creativiteit.
Ons bedrijf is voort gekomen uit een hobby waarvan wij ons beroep willen maken.
Evers Janssen Lifestyle streeft ernaar eerlijke producten te verkopen en zoveel als kan werken wij met biologische materialen.

Wij verkopen onze eigen producten onder onze merken Passion Woodlabel & Abby Living.

Tevens verkopen wij ook andere merken, dit zijn merken waar wij achter staan en die wij leuk vinden.

Abby Living

 De woondekens, plaids en  babydekens van Abby Living worden gemaakt van lontwol, dit is dikwol wat komt van merino schapen. Uit Nieuw-Zeeland of dichterbij, Zuid-Duitsland of zelfs Nederland. De wol komt van de vacht, niet van de huid van schapen. De schapen geven dus alleen hun vacht en niet hun leven.

De wol komt grotendeels van familiebedrijven die vaak al heel lang bestaan (over de 100 jaar) waar wol wordt bewerkt en geverfd conform strenge Europese standaarden. 

Alle wol die geverfd is wordt in Europa geverfd. Hiervoor worden moderne synthetische verf­stoffen van hoge kwaliteit gebruikt. Deze hebben een grote kleur­kracht, ze zijn niet giftig en ze zijn zeer stabiel.

Onze lontwol in NIET behandeld met Superwash chemi­caliën. Daardoor kan de wol door wassen wel krimpen en vervilten

 

Passion Woodlabel

Het hout dat wij gebruiken voor de boomstam lampen en boomstam producten komt van een houtverwerkingsindustrie.
Dit bedrijf gaat milieuvriendelijk te werk, zij vinden het belangrijk om op een duurzame manier met hout en bossen om te gaan.

Let op;

Gezien het gaat om houten lampen wijzen wij u erop dat het hout kan gaan werken. In de winter zal het, wanneer de luchtvochtigheid in huis aan de lage kant is, enigszins krimpen. Dit trekt weer weg als de luchtvochtigheid toeneemt. Ideaal is een luchtvochtigheid tussen de 50 en 65%. Wij geven geen garantie op het eventuele werken/kromtrekken van het hout.